21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ακυρώνεται το Messiah μετά από μόνο μία σεζόν στο Netflix – Ποιος ο λόγος;

    Ήρθε το τέλος για την αμφιλεγόμενη πρωτότυπη σειρά «Messiah» του Netflix. Μετά από μόνο μία σεζόν και ενώ οι fans περίμεναν να ανυπομονησία τον δεύτερο κύκλο, η γνωστή πλατφόρμα αποφάσισε να ακυρώσει την ανανέωσή της. Το δράμα με τις περιπέτειες του νέου «μεσσία» είναι δημιουργία του παραγωγού Mark Burnett.

    Η είδηση δημοσιεύτηκε από τον ηθοποιό Wil Traval ο ποίος μοιράστηκε τα νέα της ακύρωσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δεν έχασε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους φαν της σειράς και έγραψε επίσης πως εύχεται «τα πράγματα να ήταν διαφορετικά».

    https://www.instagram.com/p/B-LD3cjHw_c/

    Στη σειρά – η προβολή της οποίας ξεκίνησε στις 1 Ιανουαρίου 2020 – μία πράκτορας της CIA βάζει στο μικροσκόπιο μία χαρισματική προσωπικότητα, τον «Μεσσία». Ο μυστήριος άντρας πυροδοτεί ένα πνευματικό κίνημα και προκαλεί πολιτικές αναταραχές.

    Ο Messiah συγκεντρώνει ένα πλήθος ακολούθων που τον βλέπουν να κάνει πράγματα που αντιβαίνουν στην λογική και τους φυσικούς νόμους. Τελικά, έχει πράγματι κάποιο ιερό χάρισμα ή όλα αυτά είναι ένα στημένο κόλπο;

    Η σειρά είχε προκαλέσει αντιδράσεις στους πολύ θρησκευόμενους θεατές. Γενικά, είχε λάβει ανάμεικτες κριτικές. Σε κάποιος άρεσε πάρα πολύ ενώ σε κάποιους άλλους …όχι τόσο.

    Για ποιον λόγο ακυρώθηκε η πολυσυζητημένη σειρά;

    Μία πηγή δήλωσε στο The Hollywood Reporter ότι η εταιρία δεν ένιωθε άνετα να συνεχίσει με την παραγωγή μιας σειράς που απαιτεί γυρίσματα σε πολλές και διαφορετικές χώρες. Η πανδημία του κορωνοϊού ήρθε να κάνει αυτήν την απόφαση σίγουρη, καθώς θα ήταν σχεδόν αδύνατο να συνεχιστούν τα γυρίσματα, ειδικά σε άλλες χώρες.

    Δείτε το τρέιλερ του πρώτου κύκλου της σειράς Messiah

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles