23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Alcatel 1S 2020 Unboxing & hands-on review “Value for Money King”!

    Μεταξύ των smartphones που παρουσίασε φέτος η Alcatel, από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε το Alcatel 1S 2020 ως η συσκευή με το μεγαλύτερο value for money που θα είχε τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στην entry-level αγορά. Και εν τέλει, επιβεβαιωθήκαμε!


    Το Alcatel 1S 2020 διαθέτει οθόνη 6,22” FullView IPS με 19:9 aspect ratio και HD+ ανάλυση, η οποία προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία θέασης και gaming αλλά ταυτόχρονα επιτρέπει στη συσκευή να διατηρεί compact διαστάσεις και τη δυνατότητα χρήσης με το ένα χέρι, ενώ το βάρος της δε ξεπερνά τα 165 γραμμάρια. Το 2.5D κυρτό γυαλί που καλύπτει την οθόνη είναι συμβατό με vertical polarized γυαλιά ηλίου για άνετη χρήση, ενώ στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε hardware που θα ικανοποιήσει άνετα τις ανάγκες του απλού χρήστη: 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου μέσω microSD) και έναν Helio P22 της MediaTek που προσφέρει υψηλές επιδόσεις.

    Η συσκευή υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα και Wi-Fi hotspot δυνατότητα, έχει Bluetooth 5.0 με A2DP και LE, FM ραδιόφωνο,μπορεί να δεχθεί 2 κάρτες nano-SIM και το audio jack σας επιτρέπει να συνδέσετε όποια ακουστικά θέλετε σε αυτήν, ώστε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική ή κάποιο σταθμό.


    Έμφαση έχει δοθεί στο κομμάτι της φωτογραφίας με μια 13MP camera στο πίσω μέρος, συν μια δευτερεύουσα 5MP depth camera και μια 2 MP macro camera μαζί με LED flash. Η triple camera του Alcatel 1S 2020 επιτρέπει λήψη FullHD video, portrait φωτογραφιών με bokeh εφέ, HDR και διαθέτει beautification mode, ενώ το μεγάλο διάφραγμα f/1.8 εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα ακόμα και με σκοτεινό περιβάλλον.

    Όσο για τη selfie κάμερα των 5MP, δυστυχώς δεν έχει δικό της LED flash όπως συνέβαινε στο Alcatel 1S 2019 καθώς βρίσκεται μέσα σε notch-σταγόνα, αλλά επιτυγχάνει ικανοποητικές λήψεις.

    Τέλος, το Alcatel 1S 2020 διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος για μεγαλύτερη ασφάλεια των δεδομένων σας και γρήγορο ξεκλείδωμα, ενώ η μπαταρία του προσφέρει άνετα μια μέρα χρήση με την χωρητικότητα των 4.000mAh. Δείτε το hands-on review μας για να σχηματίσετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητες του νέου value for money… King της Alcatel!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles