16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Alcatel A5 LED hands-on: Μοναδικό και… λαμπερό!

    Αν ψάχνετε ένα smartphone που όμοιό του δεν υπάρχει στην αγορά και σίγουρα θα αποτελέσει… μαγνήτη για όλους τους γύρω σας, ιδανικό για “conversation starter”, τότε δε χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο. Η Alcatel το δημιούργησε με το A5 LED και το έχουμε στα χέρια μας!

    cof

    Το A5 LED είναι ένα Android smartphone με decent specs: Οθόνη 5,2 ιντσών με ανάλυση 720p, οκταπύρηνο MediaTek chipset με 2GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ “τρέχει” Android 6.0. Έτσι, θα καλύψει τις ανάγκες του απλού χρήστη χωρίς πρόβλημα, ενώ και από πλευράς συνδεσιμότητας διαθέτει τις βασικές δυνατότητες και υποστηρίζει 4G δίκτυα.

    cof

    Ωστόσο, αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι αναμφίβολα τα 36 LEDs στο πίσω μέρος του (4×9), τα οποία μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε χρώμα θέλετε, να πάλλονται με τυχαίο ή σταθερό ρυθμό και να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας! Ο σκοπός τους είναι και λειτουργικός, όμως. Μπορούν να σας ενημερώσουν για εισερχόμενες κλήσεις ή SMS χωρίς να βλέπετε καν την οθόνη της συσκευής, ή να σας παρέχουν ειδοποιήσεις από άλλα apps, όπως π.χ. τα social media σας. Επιπλέον, μπορούν να αναβοσβήνουν με το ρυθμό και την ένταση της μουσικής που παίζει το A5 LED, ή με βάση την ομιλία σας και τους ήχους περιβάλλοντος. 

    cof

    cof

    Μπορείτε ακόμη και πάρετε μια φωτογραφία με την κάμερα του A5 LED και να δημιουργήσετε το δικό σας theme, με βάση τα χρώματα της φωτογραφίας αυτής! Η κύρια κάμερα του A5 LED έχει ανάλυση 8MP και μπορεί να κάνει λήψη 1080p video, διαθέτει HDR και dual-LED, dual-tone flash, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως και η selfie camera των 5MP έχει το δικό της single-LED flash και μπορεί να σας βοηθήσει στις selfies σε σκοτεινές συνθήκες!

    cof

    Τέλος, η συσκευή διαθέτει μπαταρία 2.800mAh που θα βγάλει την ημέρα σας εύκολα, εκτός αν κάνετε… κατάχρηση των 36 LEDs!

    Το Alcatel A5 LED είναι ήδη διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα, περισσότερες πληροφορίες γι’αυτό θα βρείτε εδώ.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles