16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Alcatel A5 LED: Είδαμε από κοντά το νέο star της εταιρείας με τον πολύχρωμο LED φωτισμό στο πίσω μέρος

    H παρουσία της Alcatel στο MWC 2017 είναι ξεχωριστή με τον “σταρ” της εταιρείας να είναι το Alcatel A5 LED, το οποίο υπόσχεται να μας εντυπωσιάσει με τον πολύχρωμο LED φωτισμό που διαθέτει στο πίσω μέρος της συσκευής.

    Alcatel A5 Led-02

    Το Alcatel A5 LED έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών 720p IPS και εξοπλίζεται με ένα Mediatek MT6753 chipset με οκταπύρηνο CPU στο 1.5GHz. Διαθέτει 2GB RAM και εσωτερικό χώρο της τάξεως των 16GB ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Η κύρια κάμερα του smartphone έρχεται με αισθητήρα των 8MP, ενώ υπάρχει ακόμη μια στο μπροστινό μέρος των 5MP και οι δυο ικανές να προβούν στην εγγραφή βίντεο 1080p.

    Alcatel A5 Led-04

    Το A5 LED έρχεται με Android 6.0 Marshmallow και περιλαμβάνει Cat.4 LTE modem και υποστήριξη Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2 ενώ διαθέτει και GPS. Οι ενεργειακές απαιτήσεις της συσκευής καλύπτονται από μια μπαταρία των 2.800 mAh.

    Alcatel A5 Led-01

    Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι το πίσω μέρος της συσκευής, το οποίο έρχεται με μια συστοιχία LED που ανάβουν δυναμικά και μπορούν να δημιουργήσουν διάφορα σχέδια ή να προβάλλουν κάθε είδους ειδοποιήσεις. Υπάρχει μάλιστα μια εφαρμογή εγκατεστημένη στη συσκευή και η οποία έχει επιφορτιστεί με τη διαχείριση αυτών των LED. Ακόμη και στην περίπτωση της αναπαραγωγής μουσικής, μπορείτε να ρυθμίσετε τα LED να συγχρονίζονται με τον ρυθμό αυτής.

    Alcatel A5 Led-03

    Δείτε το hands-on video του Δημήτρη Σκιάννη που είδε το Alcatel A5 LED σε παρουσίαση της εταιρείας στη Βαρκελώνη

    Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα όσα συμβαίνουν στην έκθεση MWC 2017 μέσα από τις σελίδες του Digitallife.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles