16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Θα έτρωγες ένα… αλκοολούχο σάντουιτς;

    Δεν ξέρω αν σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορείτε να μεθύσετε με σάντουιτς, ένα μαγαζί στη Νέα Υόρκη, ωστόσο, σας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Ή εν πάσει περιπτώσει, σας επιτρέπει να δοκιμάσετε ένα σάντουιτς το οποίο, πέρα από τα υλικά που έχετε συνηθίσει, περιλαμβάνει και ποσότητες αλκοόλ.


    Το panini shop Salume στη Νέα Υόρκη είχε την ιδέα να συνδυάσει υλικά που μπορεί κάποιος να καταναλώσει σε ένα σάντουιτς με… σως από ουίσκι, τζιν και άλλα αλκοολούχα ποτά

    Οι πελάτες μπορούν με αυτόν τον τρόπο να συνδυάσουν φαγητό και ποτό σε ένα άκρως πρωτότυπο σάντουιτς, που, βέβαια, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα είναι και νόστιμο, τη στιγμή που δεν το έχουμε δοκιμάσει. Πάντως, το καινοτόμο μενού του καταστήματος περιλαβάνει σάντουιτς με προσούτο και τζιν, με ζαμπόν και ουίσκι ή ακόμη και με προσούτο και παντζάρια τα οποία συνδυάζονται με ένα… scotch. Όσο για τις τιμές τους, κυμαίνονται από 11 έως 18 δολάρια για ένα τέτοιο ιδιαίτερο σάντουιτς.

    Σε κάθε περίπτωση, οι πελάτες του καταστήματος θα πρέπει να είναι άνω των 21 ετών για να δοκιμάσουν τις πρωτότυπες αυτές δημιουργίες. Όσο για εμάς μπορούμε να τις κρίνουμε μόνο από τα υλικά και τις φωτογραφίες.


    Πηγή: Oddity Central

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles