16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Alec Baldwin: Αγωγή εναντίον του κατέθεσε η οικογένεια της αδικοχαμένης Hutchins

    Πριν από μερικούς μήνες ο Alec Baldwin βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας και ο λόγος δεν ήταν οι υποκριτικές του ικανότητες. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός εκπυρσοκρότησε, σκοτώνοντας τη διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη της παραγωγής. Αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμα πώς βρέθηκε αληθινή σφαίρα στη θαλάμη.

    Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι ο σύζυγος της αδικοχαμένης κινηματογραφίστριας κατέθεσε αγωγή διεκδικώντας αποζημίωση λόγω ανθρωποκτονίας από τον Baldwin «και όσους ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια στον χώρο των γυρισμάτων», όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος. Η αγωγή κατατέθηκε στην κομητεία Σάντα Φε του Νέου Μεξικού εκ μέρους του συζύγου και του 9χρονου γιου της εκλιπούσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τραγωδία στο ράντσο του Νέου Μεξικού, όπου γυριζόταν η ταινία, παραμένει υπό διερεύνηση από τις τοπικές αρχές, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

    Ο διάσημος ηθοποιός έχει δηλώσει ότι είχε ενημερωθεί πως το όπλο ήταν «κρύο». Πρόκειται για έναν όρο που χρησιμοποιείται στα γυρίσματα για να υποδηλώσει ότι είναι ασφαλές για χρήση. Ο ίδιος έχει αναφέρει ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη. Ο ηθοποιός θεωρεί ότι η υπόθεση θα έχει θετική έκβαση και αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το πολυαναμενόμενο Uncharted (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles