20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αλλαγές στους υπότιτλους και στην TV επιτρέπει το Netflix

    Τη δυνατότητα να αλλάζουν το μέγεθος και το στιλ των υπότιτλων δίνει πλέον το Netflix σε όσους χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να παρακολουθήσουν τα προγράμματά του. Το νέο update επιτρέπει στους subscribers να επιλέξουν ανάμεσα στα μεγέθη μικρό, μεσαίο, μεγάλο και σε τέσσερα χρώματα, καταλήγοντας σε αυτό που προτιμούν. Η νέα δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη παγκοσμίως.

    Οι συνδρομητές του Netflix μέχρι σήμερα είχαν πρόσβαση σε αυτή τη δυνατότητα μόνο μέσω web. Επομένως, πρόκειται για μια καλοδεχούμενη αλλαγή για τους χρήστες τηλεόρασης, αφού πλέον το streaming σε smart TVs και οι κονσόλες αντιπροσωπεύει πια το 77%

    Παράλληλα, ο καθένας μπορεί να αλλάζει τους υπότιτλους, τις λεζάντες και τη γλώσσα ήχου για πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Το Netflix εμφανίζει στις περισσότερες συσκευές τις 5-7 γλώσσες που είναι πιο σχετικές με βάση τις ρυθμίσεις τοποθεσίας και γλώσσας που έχει επιλέξει ο χρήστης. Στο iPhone, το iPad και το iPod touch και σε προγράμματα περιήγησης στο web υπάρχουν όλες τις διαθέσιμες γλώσσες για έναν τίτλο. Για τις λήψεις, το Netflix εμφανίζει τις 2 πιο σχετικές γλώσσες.

    Διαβάστε επίσης:

    The Nurse: Η ιστορία ενός ιδιαίτερου εγκλήματος έρχεται στο Netflix (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles