22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Αλλάζει developer το Star Wars: The Old Republic – Απολύσεις ανακοίνωσε η BioWare

    Ένα νέο σκηνικό διαμορφώνεται με επίκεντρο το δημοφιλές MMO Star Wars: The Old Republic, καθώς, όπως έγινε γνωστό, το παιχνίδι αλλάζει studio ανάπτυξης. Σε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της BioWare, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Greg McKay ανέφερε ότι, ενώ η EA θα παραμείνει publisher του video game, η ανάπτυξη θα μεταφερθεί από την BioWare στη Broadsword, ένα studio γνωστό για τίτλους όπως τα Ultima Online και Dark Age of Camelot.

    “Οι παίκτες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το SWTOR που γνωρίζουν και αγαπούν”, έγραψε ο McKay. “Υπάρχουν επίσης συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά που σχεδιάζονται για τα οποία η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη να μιλήσει, αλλά αρκεί να πούμε ότι οι παίκτες μπορούν να περιμένουν βελτιώσεις και νέο περιεχόμενο στο μέλλον”.

    Αλλαγές με “φόντο” τις απολύσεις

    Αυτή η μετάβαση, δυστυχώς, συνοδεύεται με απολύσεις, καθώς ο McKay δήλωσε ότι ενώ ορισμένοι προγραμματιστές του SWTOR θα μετακινηθούν στη Broadsword για να συνεχίσουν να εργάζονται στο παιχνίδι, κάποιοι εργαζόμενοι θα απολυθούν.  «Αυτό είναι το δυσκολότερο μέρος αυτής της μετάβασης και αυτές οι αποφάσεις δεν ελήφθησαν ελαφρά τη καρδία», έγραψε ο McKay. “Φυσικά, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τα μέλη της ομάδας που επηρεάζονται, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να βρουν νέους ρόλους στην EA”.

    Ο McKay ολοκλήρωσε τη δήλωσή του λέγοντας ότι αυτή η κίνηση θα επιτρέψει στην BioWare να εστιάσει εκ νέου τις προσπάθειές της στην ανάπτυξη της σειράς Dragon Age όσο και της σειράς Mass Effect, που αποτελούν δύο από τα πιο διάσημα franchises της BioWare.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε το πρώτο expansion του Atomic Heart (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles