18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Αλλάζει η κατηγορία των wearables! Παγκόσμιο ρεκόρ για το “έξυπνο” δαχτυλίδι Ring One

    Η Muse Wearables, μια ινδική startup, πέτυχε ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα, συγκεντρώνοντας 1 εκατομμύριο δολάρια μέσα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες για το πρωτοποριακό “έξυπνο” δαχτυλίδι “Ring One”. Το κατόρθωμα αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην κατηγορία των wearables.

    Το Ring One λέγεται ότι θα φέρει επανάσταση στο τοπίο της τεχνολογίας, αφού αποτελεί το πρώτο έξυπνο δαχτυλίδι στον κόσμο που συνδυάζει προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας με απρόσκοπτες ανέπαφες πληρωμές με τη χρήση NFC (Near Field Communication). Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο σε ειδική early backer price των 172 $, το «Ring One» και στοχεύει πελάτες σε σχεδόν 30 χώρες μέσω του επιχειρηματικού μοντέλου «Direct to Consumer».

    Τα βασικά χαρακτηριστικά του «Ring One» περιλαμβάνουν τις προηγμένες ικανότητες παρακολούθησης της υγείας, καθώς έρχεται με έξι ζωτικής σημασίας μετρήσεις με ακρίβεια κλινικού επιπέδου. Αυτές οι μετρήσεις περιλαμβάνουν τον καρδιακό ρυθμό, το οξυγόνο στο αίμα, τη θερμοκρασία, τον αναπνευστικό ρυθμό, τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού και την αρτηριακή πίεση. Μετά τα smartwatches, αυτή η καινοτομία θέτει ένα νέο πρότυπο στην τεχνολογία παρακολούθησης της υγείας.

    Η εταιρεία υπογραμμίζει ότι μία από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές του «Ring One» είναι η εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, που είναι ικανή να διαρκέσει έως και επτά ημέρες και να επεκταθεί σε ένα μήνα με τη θήκη φόρτισης.

    Διαβάστε επίσης:

    Huawei nova 11 SE: Κυκλοφόρησε στην Κίνα και ξεχωρίζει για την κάμερα των 108MP! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles