18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Αλλάζει ξανά ημερομηνία το Dune 2 – Νωρίτερα η παγκόσμια πρεμιέρα

    Είναι γεγονός ότι, εξαιτίας της πολύμηνης απεργίας των σεναριογράφων και των ηθοποιών στο Hollywood, αρκετές είναι οι ταινίες που άλλαξαν ημερομηνία πρεμιέρας, καθώς οι συντελεστές δε μπορούσαν να συμμετάσχουν στην προώθηση του φιλμ.

    Μια από τις ταινίες που επηρεάστηκαν είναι και το Dune: Part Two του Denis Villeneuve, το οποίο αλλάζει ημερομηνία πρεμιέρας ξανά. Όπως έγινε γνωστό από τη Warner Bros. και τη Legendary το επικό sequel θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στους κινηματογράφους την 1η Μαρτίου 2024.

    Η νέα ημερομηνία είναι δύο εβδομάδες νωρίτερα από την ημερομηνία της 15ης Μαρτίου που όρισε η Warner Bros. τον Αύγουστο, όταν μετέφερε το “Dune: Part Two” από το 2023 εν μέσω των απεργιών. Η συνέχεια είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου.

    Το “Dune: Part Two” είναι το δεύτερο κεφάλαιο της μεταφοράς του Villeneuve του μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας του Frank Herbert. Η πρώτη ταινία προβλήθηκε ταυτόχρονα στους κινηματογράφους και στο Max (τότε γνωστό ως HBO Max) τον Νοέμβριο του 2021 και κέρδισε 402 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Κέρδισε επίσης 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, και κέρδισε τα Όσκαρ πρωτότυπης μουσικής, ήχου, μοντάζ, φωτογραφίας, σχεδιασμού παραγωγής και οπτικών εφέ.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέες απολύσεις στη βιομηχανία του gaming

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles