23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Αλλάζει στάση ο Florida Joker! Θα τον δούμε να υποδύεται το χαρακτήρα του στο GTA 6;

    Μέσα στο Δεκέμβριο, η Rockstar Games έκανε τη χάρη στους fans και παρουσίασε το πρώτο επίσημο trailer του επερχόμενου GTA 6. Φυσικά, το video έσπασε κάθε ρεκόρ προβολών και έγινε αντικείμενο πάσης φύσεως συζητήσεων και ενέπνευσε ακόμη και τεράστιες εταιρείες όπως η Hyundai. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο όμως φαίνεται πως έκλεψε την παράσταση…

    Ο λόγος γίνεται για τον κατά κόσμον Florida Joker, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν απαιτούσε αποζημίωση εκατομμυρίων από τη Rockstar, αφού όπως ισχυριζόταν είναι το πρόσωπο με τα χαρακτηριστικά τατουάζ και τα μοβ μαλλιά που εμφανίζεται στο trailer. Μπορεί ο εν λόγω κύριος πριν από ένα μήνα να ισχυριζόταν πως το trailer του GTA 6 του κατέστρεψε τη ζωή, τώρα όμως αποφάσισε να αλλάξει ρότα και ζητά από την εταιρεία να γράψουν από κοινού… ιστορία, προχωρώντας σε μια συνεργασία. Συγκεκριμένα, ο Frorida Joker ζητά να είναι ο ίδιος αυτός που θα δώσει τη φωνή του στο χαρακτήρα, τονίζοντας ότι θα καθυστερήσει τη μήνυση για ένα μήνα μέχρι να έρθει η απάντηση από την εταιρεία σχετικά με το deal.

    Μάλιστα, ο ίδιος -του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Lawrence Sullivan- ανέβασε σχετικό video στο TikTok.

    Διαβάστε επίσης:

    PlayStation Store: Η Sony αποκάλυψε τα top games για το 2023 – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles