20.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Αλλάζουν πάλι τα σχέδια της DC! Τι θα γίνει με το “The Batman 2”

    Η ταινία “The Batman 2” του Matt Reeves δυστυχώς θα καθυστερήσει περίπου έναν χρόνο, αφού τελικά θα βγει στις αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου του 2026.

    Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Warner Bros. Discovery, ο Robert Pattinson θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο στο sequel, το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2025, αλλά καθυστέρησε λόγω της πολύμηνης απεργίας των σεναριογράφων που πραγματοποιήθηκε μέσα στο 2023.

    Το “The Batman 2” θα κυκλοφορήσει στην αρχή του Οκτωβρίου, μια περίοδο που έχει αποδειχθεί επιτυχημένη για την Warner Bros., με δυνατές εισπράξεις για ταινίες όπως το “Gravity” το 2013, το “Annabelle” το 2014, το “A Star Is Born” το 2018 και το “Joker” το 2019. Το “Joker: Folie à Deux”, με πρωταγωνιστές τον Joquin Phoenix και την Lady Gaga, θα κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία μέσα στο 2024.

    Το “The Batman”, που προβλήθηκε πριν από δύο χρόνια, πέτυχε εισπράξεις 772 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το “The Batman 2” μεγαλώνει την απόσταση της πρεμιέρας από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Superman της DC Studios από τον σκηνοθέτη James Gunn, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου 2025.

    Το sequel του “The Batman” θα ακολουθήσει τη δική του πορεία και δε θα συνδεθεί με το νέο κεφάλαιο που προσπαθούν να ανοίξουν τα DC Studios. Παράλληλα, ο Gunn και ο Safran αποκάλυψαν ότι θα υπάρξει μια επερχόμενη ταινία που θα παρουσιάσει άλλο έναν live-action Batman, ενώ θα εισάγει επίσης τον Damian Wayne, τον γιο του Bruce Wayne που στη συνέχεια γίνεται ο Robin.

    Ο αρχικός σχεδιασμός της DC ήταν να κυκλοφορήσει πρώτα το “The Batman – Part II” και στη συνέχεια το “The Brave and the Bold”. Το στούντιο έχει επενδύσει πολλά στη δημιουργία του reboot του DCU και πιθανότατα δεν θα ήθελε να θυσιάσει την ακεραιότητα του νέου κοινού σύμπαντος τους για μια ταινία Elseworlds όπως το “The Batman – Part II”.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles