13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αλλάζουν τα Stories στο Instagram – Κάθετο scrolling στα πρότυπα του Tik Tok

    Το Tik Tok έχει αναδειχθεί η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια, αφού έχει κατορθώσει πρακτικά να “πείσει” τους νεότερους. Το Instagram από την άλλη, βρίσκεται σε περίοδο αλλαγών, προσπαθώντας να κρατήσει το κοινό του και να γίνει πιο… δελεαστικό, κατά το παράδειγμα του Tik Tok. Στο πλαίσιο αυτό, τα Stories αναμένεται να αλλάξουν!

    Πιο συγκεκριμένα, οι αλλαγές αφορούν τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης πλοηγείται στα stories, καθώς video που δημοσιεύτηκε πρόσφατα αποκαλύπτει ότι το scrolling στο εξής δε θα γίνεται οριζόντια, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, αλλά κάθετα.

    Το κάθετο scroll θα δίνει τη δυνατότητα μετάβασης από το ένα Story ενός χρήστη σε ένα άλλο. Το οριζόντιο swipe θα καθιστά δυνατή τη μετάβαση μεταξύ διαφορετικών Stories του ίδιου χρήστη. Οι αλλαγές προς το παρόν δοκιμάζονται σε κάποιες χώρες, όπως η Τουρκία.

    Δες στη συνέχεια πως θα λειτουργεί:

     

    Διαβάστε επίσης: Νέα έρευνα αποκαλύπτει: 5 ώρες την ημέρα ξοδεύουν οι άνθρωποι στο κινητό (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles