22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται το… “κελάρι” της Amazon

    Η Amazon έχει συνδέσει το όνομά της τα τελευταία χρόνια με την online λιανική πώληση, φαίνεται, ωστόσο, ότι στις σκέψεις της εταιρείας βρίσκεται πλέον και η δημιουργία φυσικών καταστημάτων. Αρκετές αναφορές θέλουν την εταιρεία του Jeff Bezos να ετοιμάζεται να ξεκινήσει μία νέα αλυσίδα χονδρικής πώλησης στην Αμερική, ώστε να ανταγωνιστεί τα club stores Wal-Mart και Costco, αλλά και τα μειονεκτήματα που μπορεί να έχει η δραστηριοποίησή της αποκλειστικά στο Διαδίκτυο.

    amazon_warehouse

    Η νέα αλυσίδα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ονομάζεται Pantry (Κελάρι) και αναμένεται να περιλαμβάνει γύρω στους 2.000 κωδικούς, όπως τρόφιμα, είδη καθαρισμού και άλλα είδη “παντοπωλείου”.

    Το “Κελάρι”, πέρα από φυσικά ψώνια, θα επιτρέπει και την αποστολή κάποιων ειδών που θα χωρούν σε ένα κουτί (με μέγιστο όριο βάρους) στα μέλη του Amazon Prime.

    Η νέα αλυσίδα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2014, με την Amazon να κρατά κρυφά ακόμη τα σχέδιά της, σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντως έχει ήδη αρχίσει να αποθηκεύει προϊόντα σε τέσσερις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας ανά τις ΗΠΑ. Φανταζόμαστε πως δύσκολα θα δούμε “παντοπωλείο” της Amazon από τα μέρη μας, αλλά, σε κάθε περίπτωση, μας αρκεί να μπορούμε να αγοράζουμε online τα προϊόντα της (ελπίζοντας και σε περισσότερους κωδικούς με shipping στην Ελλάδα).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles