16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία: “Μπορούμε να νικήσουμε τον Godzilla”

    Σιγά μην πίστευαν το αντίθετο… Το περιοδικό Air & Space του ινστιτούτου Smithsonian ρώτησε πιλότους της Αμερικανικής αεροπορίας που βρίσκονται στην βάση Καντένα στην Οκινάβα για το πως θα αντιμετώπιζαν μία υποθετική επίθεση του Godzilla και εάν τελικά θα κατάφερναν να τον νικήσουν.

    GOdzilla-2014-wallpaper

    Οι υψηλόβαθμοι Μark Hermann και Jason Edwards ήταν εκείνοι που είπαν να δώσουν τα φώτα τους επάνω στο θέμα και αυτό που είπαν ήταν πως με τα πολυβόλα, τα ελικόπτερα και όλο τον βαρύ οπλισμό τους θα μπορούσαν να τον κάνουν καλά, αν και ο δεύτερος έκανε λόγο πως καλό θα ήταν να φωνάξουν και τους Power Rangers ανάμεσα στους άλλους σούπερ ήρωες.
    Από την άλλη ο πιλότος ενός Chinook, Bryan Campbell ήταν πιο “μαζεμένος” αφού υποστήριξε πως από την στιγμή που πετάει χωρίς φτερά, φτάνει μέχρι το διάστημα και το κυριότερο βγάζει φλόγες από το στόμα του, το βλέπει λίγο δύσκολο να μπορεί η Αμερικανική αεροπορία να τον νικήσει. Εσείς τι λέτε; Υπάρχει “πολεμική μηχανή” σ’ αυτό τον κόσμο που θα μπορούσε να τα βάλει μαζί του;

    https://www.youtube.com/watch?v=fFCYRJrgUWI

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles