12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αμέτρητες επιλογές σε οικιακές συσκευές μόνο στα Public

    Όταν ακούς δυνατά μουσική με φίλους και χορεύετε ασταμάτητα στο μπαλκόνι, κάθε φορά που πειραματίζεσαι στην κουζίνα, όταν ανακαλύπτεις τις ασύλληπτες δυνατότητες του νέου σου smartphone, όταν απολαμβάνεις το αγαπημένο σου βιβλίο στη μπανιέρα ή τις δύσκολες ώρες που κοιμίζεις το μωρό πάνω στο στεγνωτήριο, τα Public είναι εκεί, με τις οικιακές συσκευές που έφεραν για σένα, για να σε βοηθήσουν να ζεις το σπίτι με τον δικό σου τρόπο! Η νέα εποχή #PublicHome έφτασε στα Public, που σου φέρνουν ακόμη περισσότερα για το σπίτι, με αμέτρητες επιλογές από οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές, προϊόντα τεχνολογίας και είδη σπιτιού για κάθε στιγμή, ώστε να βρεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στον δικό σου τρόπο ζωής.

    Στην Αττική, μπορείς να γνωρίσεις τη μεγάλη γκάμα μεγάλων οικιακών συσκευών στο «Νέας Γενιάς» Public Γέρακα, αλλά και στα καταστήματα Public Golden Hall και The Mall Athens, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα τα βρεις στα καταστήματα Public Τσιμισκή και Πυλαίας. Παράλληλα, στα παραπάνω καταστήματα καθώς και στα Public Συντάγματος, Γλυφάδας, Aγ. Δημητρίου, Καλαμάτας, Κατερίνης, Άργους, Κορίνθου, Ρεθύμνου, Χανίων, Ηρακλείου και Λαμίας θα βρεις μια τεράστια γκάμα από μικροσυσκευές και είδη σπιτιού, που θα σου λύσουν τα χέρια!

    Για περισσότερες συμβουλές από τους Public Experts, χρήσιμους οδηγούς αγοράς, ενημέρωση για τις υπηρεσίες που σου προσφέρουν τα Public αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά σου στο σπίτι αλλά και για τις πιο νόστιμες συνταγές, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το microsite https://www.public.gr/page/oikiakes-syskeues Αν θες ν’ απολαύσεις τη νέα, πολύχρωμη καμπάνια των Public για το #PublicHome με την υπογραφή της 4 Wise Monkeys, σε παραγωγή της STEFI Productions και σκηνοθεσία Luciano Ruiz, κάνε κλικ εδώ!

    Διαβάστε επίσης:

    Hacker έκλεψε τα δεδομένα 1 δισεκατομμυρίου Κινέζων πολιτών – Απαιτεί αντάλλαγμα 10 bitcoin (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles