18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αν θέλεις tablet αυτή είναι η ευκαιρία σου. Τρέξε να προλάβεις…

    Μόνο για λίγες ημέρες.

    Αν θέλεις το καλύτερο tablet στις 7 ίντσες, μη χάσεις με τίποτα αυτό το deal. Το BlackBerry PlayBook πωλείται μισοτιμής. Δηλαδή σχεδόν, αφού από τα 599 ευρώ που ήταν η αρχική τιμή του, το e-shop το έριξε στα 329.

    Και για να σε προλάβω… Μην φέρνεις στο μυαλό σου το παράδειγμα εξ’ Αμερικής. Εννοώ, το γεγονός ότι η εταιρία αποφάσισε να πουλάει το Playbook στα 299 δολάρια, για όλες τις εκδόσεις. Εδώ είναι Ελλάδα. Άρα στην αρχική τιμή πρέπει να προσθέσεις και κάποια επιπλέον έξοδα, όπως τα μεταφορικά ας πούμε αν έκανες την εισαγωγή μόνο σου. Άσε που το ελληνικό μηχάνημα έχει και εγγύηση με τοπική ισχύ σε περίπτωση που στραβώσει κάτι.

    Για την ιστορία να σου θυμίσω ότι το PlayBook είναι το πρώτο Tablet της RIM και το πρώτο στον πλανήτη με λειτουργικό QNX (κάτι σαν το webOS, με διαφορετικό front-end). Έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και μια οθόνη που ανταγωνίζεται στα ίσια το iPad. Χωρίς ναι μεν αλλά. Δοκίμασε το και θα σου αρέσει. Ιδίως τώρα που η τιμή είναι χώμα και η έκδοση 2.0 είναι προ των πυλών. Που σημαίνει ότι έχεις και πλήρη Ελληνική υποστήριξη.

    Ιδού και το screen shot :)

    Related Articles

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles