18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αναδρομή στο παρελθόν των αδερφών Sanderson στο νέο trailer του Hocus Pocus 2

    Ένα νέο trailer του Hocus Pocus 2 αποκαλύφθηκε στο D23 Expo της Disney, στο οποίο οι αδερφές Sanderson (Bette Midler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimy) επιστρέφουν, έτοιμες να ανακαλύψουν μερικές νεανικές ψυχές για να διαφθείρουν.

    Το νέο video ξεκινά με μια ματιά στις τρεις μάγισσες την περίοδο που ήταν teenagers και εξορίστηκαν από το Salem. Στο δάσος συναντούν μια μοναδική μάγισσα, την οποία υποδύεται η Hannah Waddingham και θα τις μυήσει στη μαύρη μαγεία.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το original Hocus Pocus αποτελεί πλέον ένα Halloween classic. Οι Sam Richardson, Doug Jones και Hannah Waddingham προστέθηκαν στο cast, μαζί με τους Whitney Peak, Belissa Escobedo και Lilia Buckingham. Το sequel έχει σκηνοθετηθεί από την Anne Fletcher (The Proposal) και θα βγει στο Disney Plus στις 30 Σεπτεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    The Mandalorian: O Mando και ο Grogu επιστρέφουν! Δείτε το πρώτο trailer της Season 3!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles