23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αναφορές ότι ολοκληρώνεται η εξαγορά του Shazam από την Apple έναντι 400 εκατ. δολαρίων

    Οι αναφορές θέλουν την Apple να ολοκληρώνει έως τη Δευτέρα μία συμφωνία για την εξαγορά του Shazam, της γνωστής στους περισσότερους εφαρμογής που σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε μουσικά κομμάτια, ταινίες αλλά και τηλεοπτικά shows, “ακούγοντας” ένα αρχείο ήχου. Η εξαγορά αναμένεται, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει έως τώρα, να κοστίσει στην Apple 400 εκατομμύρια δολάρια.

    shazam

    Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται εδώ και χρόνια, καθώς οι αναζητήσεις στο Shazam οδηγούν τους χρήστες σε αγορές περιεχομένου από το iTunes Store.

    Σε περίπτωση πάντως που η Apple εξαγοράσει και κλείσει την υπηρεσία με τη μορφή που είναι διαθέσιμη σήμερα, ανταγωνιστικές στo Cupertino υπηρεσίες, όπως τα Spotify και Google Play Music, θα βγουν χαμένες, καθώς το Shazam τους στέλνει πάνω απο 1 εκατ. clicks την ημέρα. Συμφωνία έχει το Shazam και με το Snapchat, η οποία επίσης δε γνωρίζουμε πώς θα επηρεαστεί από την εξαγορά.

    Επιπλέον, η augmented reality πλατφόρμα για brands που εγκαινίασε το Shazam νωρίτερα μέσα στη χρονιά, θα αποτελέσει κάτι που ίσως ενδιαφέρει πολύ την Apple να το αξιοποιήσει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles