20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ανακατατάξεις στο Disney Plus! Έρχονται τα τηλεοπτικά κανάλια

    Οι υπηρεσίες streaming, όπως το Netflix ή το Disney Plus, έχουν μπει πλέον δυναμικά στην καθημερινότητά μας, ενώ ταυτόχρονα επιδίδονται σε ένα ατέρμονο παιχνίδι ανταγωνισμού μεταξύ τους, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν περισσότερες συνδρομές. Στο πλαίσιο αυτό, οι αλλαγές στα πακέτα και στον τρόπο λειτουργίας δεν έχουν τελειωμό.

    Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Disney σχεδιάζει να προσθέσει κανάλια 24/7 -στο στιλ της καλωδιακής τηλεόρασης- στο Disney Plus, προκειμένου οι συνδρομητές να περνούν περισσότερο χρόνο στην εφαρμογή και να μη διακόπτουν τη συνδρομή. Επιπλέον, με την προβολή διαφημίσεων σε αυτά τα κανάλια, η εταιρεία μπορεί να αυξήσει τα κέρδη της.

    Όπως όλα δείχνουν, η Disney είναι πιθανό να προσφέρει κανάλια που βασίζονται σε σημαντικές σειρές της από το σύμπαν του Star Wars και της Marvel ή τα κινούμενα σχέδια της Pixar. Είναι σύνηθες, ειδικά στο εξωτερικό, οι χρήστες να έχουν κανάλια FAST ως φόντο κατά τη διάρκεια της καθαριότητας ή άλλων καθημερινών δραστηριοτήτων. Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι η Disney θέλει να εξερευνήσει αυτή την εναλλακτική.

    Η Disney προσπαθεί να κάνει το Disney Plus ένα μοναδικό σημείο προορισμού. Πρόσφατα ενσωμάτωσε το Hulu και, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, σχεδιάζει να κάνει κάτι παρόμοιο με το sports network ESPN. Παράλληλα, μια ακόμα μεγάλη πλατφόρμα streaming, το Netflix, φέρεται να εξετάζει τη δυνατότητα εγγραφής και παρακολούθησης άλλων υπηρεσιών streaming μέσα στην εφαρμογή της, όπως κάνει η Amazon με τα Prime Video Channels. Σχετικό δημοσίευμα σημειώνει ότι, ενώ το Netflix δεν έχει προχωρήσει προς το παρόν με αυτό το σχέδιο, δεν το αποκλείει, αφού προσπαθεί επίσης να βρει τρόπους να κάνει τους χρήστες να περνούν περισσότερο χρόνο στην εφαρμογή της.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles