21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε η νέα ψηφιακή βοηθός Bixby της Samsung

    Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Samsung Galaxy S8, οι Κορεάτες ανακοινώνουν επίσημα τη νέα ψηφιακή βοηθό του, Bixby, έναν ανταγωνιστή για τα Siri και Alexa. Ξεκαθαρίζουν ωστόσο ότι δε θα είναι αποκλειστικό για Samsung Galaxy S8 (και S8+), αλλά η εταιρεία φιλοδοξεί να το φέρει σε όλες τις Internet-connected προτάσεις.

    Samsung-Bixby

    Η Bixby AI assistant, στο μέλλον, θα μπορεί να ελέγξει το κλιματιστικό μας, την τηλεόρασή μας και όχι μόνο. Καθώς είναι μία πρόταση στο cloud αρκεί μία συσκευή να έχει σύνδεση στο Internet για να την υποστηρίζει. Απλά εσείς μέσω φωνητικών εντολών αλλά και …αφής, ελέγχετε τα πάντα, στα πρότυπα των άλλων ψηφιακών βοηθών της αγοράς.

    samsung-galaxy-s8

    Πριν πάντως γίνει το “κέντρο του έξυπνου σπιτιού”, θα φτάσει στα νέα smartphones της Samsung, μέσω ειδικού app αλλά και button που θα βρίσκεται στο πλάι των νέων συσκευών, ενώ φυσικά θα μπορεί να αντιλαμβάνεται τι αναζητάτε πριν το… πείτε μέσω τεχνητής νοημοσύνης.

    Περισσότερες λεπτομέρειες από την… Bixby δε μάθαμε ακριβώς (μπορεί βέβαια να διαβάσετε όλο το δελτίο τύπου της Samsung και το post του InJong Rhee, Executive Vice President, Head of R&D, Software and Services, που αναπτύσσει περισσότερο τη φιλοσοφία της εταιρείας) πιθανώς όμως θα τις έχουμε όταν ανακοινωθεί το S8.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles