19.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
More

    Ανακοινώθηκαν τα βραβεία του MWC 2024 – Δείτε τους νικητές

    Το Mobile World Congress 2024 στη Βαρκελώνη σήμερα ολοκληρώνεται και ήρθε η ώρα για τα Παγκόσμια Βραβεία Κινητής Τηλεφωνίας (GLOMO). Οι φετινοί νικητές ανακοινώθηκαν και οι κριτές απένειμαν 28 βραβεία σε 6 κατηγορίες, με τέσσερα από αυτά να αφορούν την κατηγορία της συσκευής. Νικητές των κατηγοριών είναι:

    • Best Smartphone: Google Pixel 8 series
    • Breakthrough Device Innovation: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
    • Best Connected Consumer Device: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra
    • Best in Show: Honor Magic V2 RSR Porsche Design

    Τα μοντέλα Pixel 8 και Pixel 8 Pro κέρδισαν το πολυπόθητο βραβείο του Best smartphone, για την “εξαιρετική απόδοση και την καινοτομία” σε smartphones που κυκλοφόρησαν μεταξύ Ιανουαρίου 2023 και Δεκεμβρίου 2023.

    Όσον αφορά τα λοιπά βραβεία, φαίνεται ότι η silicon-carbon battery του Magic V2 έκανε τη διαφορά, όπως άλλωστε και το τελευταίο chipset της Qualcomm. Τέλος, το tablet της Samsung αναδείχθηκε κορυφαίο στην κατηγορία του, καθώς θεωρήθηκε η καλύτερη “καθημερινή καταναλωτική ηλεκτρονική συσκευή, που φέρνει νέες και έξυπνες εφαρμογές, αποδοτικότητα και λειτουργικότητα στον χρήστη, είτε βρίσκεται στο σπίτι είτε εν κινήσει”.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles