16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε επίσημα το remaster του Age of Mythology

    Μετά από αρκετά χρόνια παρακλήσεων από τους fans, το Age of Mythology επιτέλους θα επιστρέψει. Με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων της σειράς Age of Empires, το Xbox και η World’s Edge προχώρησαν σε μια μεγάλη παρουσίαση που είχε ως επίκεντρο το μέλλον του franchise. Στο πλαίσιο αυτό, επιβεβαιώθηκε ότι το Age of Mythology θα επιστρέψει στη μορφή ενός ολοκαίνουριου remaster.

    Το project αποκαλύφθηκε μέσα από ένα νέο teaser trailer και θα φέρει τον τίτλο Age of Mythology Retold. Παρά το γεγονός ότι το video δεν παρουσιάζει το gameplay της επερχόμενης έκδοσης, το Xbox ανέφερε ότι το Retold θα περιλαμβάνει “όμορφα γραφικά, updated gameplay και άλλα”.

    Μέχρι στιγμής, δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το Age of Mythology Retold, κάτι που σημαίνει ότι ίσως βρισκόμαστε ακόμη μακριά από το λανσάρισμα.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    A Plague Tale: Requiem Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles