17.6 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το “The Lord of the Rings: Return to Moria”

    Τη στιγμή που οι fans του Lord of the Rings αναμένουν εδώ και καιρό τη 2η σεζόν της σειράς στο Amazon Prime, ένα νέο game από το γνωστό franchise έρχεται σύντομα για να κάνει πιο… γλυκιά την αναμονή!

    Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε ένα cinematic trailer από τις Free Range Games και North Beach Games για το Lord of the Rings: Return to Moria, ένα co-op survival crafting game με επίκεντρο τους νάνους και συγκεκριμένα τον αγαπημένο χαρακτήρα των βιβλίων και των ταινιών Gimli Lockbearer.

    Το Lord of the Rings: Return to Moria διαδραματίζεται στην Τέταρτη Εποχή της  Middle Earth – δηλαδή πολύ καιρό μετά τη σειρά του Prime Video. Οι παίκτες θα συνοδεύσουν το Gimli στα Misty Mountains, καθώς καλούνται εκεί και αναλαμβάνουν να ανακτήσουν λάφυρα από την πατρίδα τους. Η Moria συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό στο Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, σε μια εποχή που το βασίλειο των νάνων ήταν βασικά ένα νεκροταφείο. Στο παιχνίδι, οι νάνοι θα πρέπει να συνεργαστούν για να ανακτήσουν θησαυρούς από το Khazad-dûm και να αποκαταστήσουν την τιμή της φυλής τους.

    Δείτε το trailer:

    Το Lord of the Rings: Return to Moria θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου για PC μέσω Epic Games Store και για PS5.

    Διαβάστε επίσης:

    Logitech G: Νέα σειρά προϊόντων PRO σε μία μοναδική εκδήλωση με το streamer Pun1sher

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles