21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το επερχόμενο event της Ubisoft – Αποκαλύπτονται Avatar και Assassin’s Creed Mirage

    Αρκετές είναι οι παρουσιάσεις νέων τίτλων που θα δουν οι gamers αυτό το καλοκαίρι. Ένα από τα events που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι και αυτό της Ubisoft, η οποία ανακοίνωσε ότι το Ubisoft Forward Live event θα λάβει χώρα στις 12 Ιουνίου.

    Τι μπορούν να περιμένουν οι fans; Αρχικά, θα μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Avatar: Frontiers of Pandora, Assassin’s Creed Mirage, The Crew Motorfest και στη συνέχεια για έναν ακόμη τίτλο που δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν.

    Η εταιρεία γνωστοποίησε την ημερομηνία του event μέσα από ένα νέο trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια:

    Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να φέρει τη σειρά πίσω στις ρίζες της. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν στη Βαγδάτη, ακολουθώντας τον Basim Ibn Ishaq, ένα κλέφτη που θα δώσει τη δική του μάχη εναντίον μιας αναπτυσσόμενης απειλής. Πρόσφατα μάλιστα, η Ubisoft εδωσε στη δημοσιότητα ένα video, το οποίο αποκάλυψε ότι το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και PC στις 12 Οκτωβρίου 2023.

    Όσον αφορά το Avatar Frontier of Pandora, που αναπτύσσεται με τη next-gen Snowdrop engine της Ubisoft, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν τίτλο που θα περιλαμβάνει αρκετά στοιχεία από την ταινία του Cameron. Αναμένουμε όμως τις λεπτομέρειες στο επερχόμενο event.

    Διαβάστε επίσης:

    The Lord of the Rings: Gollum Review (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles