24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το Kingdom Come: Deliverance 2 (trailer)

    Η Warhorse Studios αποκάλυψε επιτέλους αυτό που αρκετοί gamers θα χαρακτήριζαν ως “το πιο δημοφιλές μυστικό στη βιομηχανία των video games”, το Kingdom Come: Deliverance 2. Το μεσαιωνικό RPG αποτελεί συνέχεια του γνωστού παιχνιδιού του 2018 και θα ακολουθήσει -για μια ακόμη φορά- τον αγρότη που μετατράπηκε σε ιππότη Henry. Συνοδευόμενος από τον φίλο του, τον Hans, θα βρεθούν εν μέσω ενός εμφύλιου πολέμου στην Βοημία το 15ο αιώνα.

    Το πρώτο παιχνίδι απέσπασε αρκετές θετικές κριτικές. Οι παίκτες φαίνεται ότι κατάφεραν να πειστούν από την ιστορία των ιπποτών που ξεκινά από το μεσαίωνα και ενισχύεται από έναν χαρισματικό πρωταγωνιστή. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μεγάλους περιπάτους στην ύπαιθρο και δύσκολες μονομαχίες σε πρώτο πρόσωπο.

    Δείτε το trailer με την ανακοίνωση του Kingdom Come: Deliverance 2:

    Αυτό το σύστημα μάχης σε πρώτο πρόσωπο επιστρέφει, όπως αναμενόταν, και από ό, τι φαίνεται, θα είναι εξίσου σκληρό και πολύπλοκο, όπως μας έχει συνηθίσει. “Θέλουμε να νιώθετε το σπαθί στο χέρι σας,” ανέφερε ο Viktor Bocan, υπεύθυνος σχεδιασμού της μάχης. “Θέλουμε να νιώθετε απειλούμενοι από τους εχθρούς στο πεδίο της μάχης. Θέλουμε να παλεύετε για τη ζωή σας.”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles