18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το lineup του PlayStation Plus

    Τους τίτλους Overcooked: All You Can Eat!, Hitman 2 και Predator: Hunting Grounds περιλαμβάνει το lineup του PlayStation Plus για το μήνα Σεπτέμβριο. Το Overcooked: All You Can Eat! αφορά τους κάτοχους του PS 5, ενώ τα Hitman 2 και Predator: Hunting Grounds προορίζονται για το PS4. Τα νέα παιχνίδια είναι διαθέσιμα από σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου 2021.

    Αναβαθμισμένα γραφικά για υψηλή ανάλυση

    Το Overcooked! All You Can Eat περιλαμβάνει το πρωτότυπο παιχνίδι, το Overcooked 2, καθώς και όλο το πρόσθετο περιεχόμενο που κυκλοφόρησε και για τα δύο. Έρχεται στις κονσόλες επόμενης γενιάς. Το simulation game μαγειρικής διαθέτει, πέρα από τα 200 και πλέον επίπεδα, 7 νέες πίστες και 3 καινούριους σεφ. Επίσης, έχει αναβαθμισμένα γραφικά για υψηλή ανάλυση έως 4Κ στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης. Τα δύο games υποστηρίζουν συνεργατικό online παιχνίδι, για την ακρίβεια επιτρέπει το cross-platform multiplayer ανάμεσα σε διαφορετικές πλατφόρμες. Είναι προσβάσιμο σε νέους παίκτες, με νέες επιλογές βοήθειας (assist mode) και λειτουργίες φιλικές προς τον χρήστη.

    Predator: Hunting Grounds

    Εδώ θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις ως μέλος της ελίτ ομάδας Fireteam και να ολοκληρώσεις παραστρατιωτικές επιχειρήσεις πριν σε βρει ο Predator. Μπορείς να παίξεις ο ίδιος ο Predator για να κυνηγήσεις το θήραμα, επιλέγοντας από μια σειρά θανατηφόρων αντικειμένων εξωγήινης τεχνολογίας για να συλλέξεις τα τρόπαια σου, ένα προς ένα.

    Hitman 2 για ολοκληρωμένη εμπειρία πληρωμένου δολοφόνου

    Το παιχνίδι ξεχωρίζει για την πλήρη ελευθερία κινήσεων που προσφέρει στον παίκτη. Το βάθος στο gameplay του είναι εντυπωσιακό. Ο καθένας μπορεί να προσεγγίσει και να εκτελέσει κάθε αποστολή με τον τρόπο που επιθυμεί. To Hitman 2 πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία πληρωμένου δολοφόνου!

    Διαβάστε επίσης: 

    Η Sony προειδοποιεί… Πολύ δύσκολο να υπάρχει διαθεσιμότητα σε PlayStation 5 και το… 2022!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles