20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το Pokemon Unite, ένα free-to-play MOBA game από την Tencent!

    Το brand του Pokemon θα μπορούσε πολύ άνετα να χαρακτηριστεί όπως η κότα με τα χρυσά αυγά, καθώς τα θαυματουργά τερατάκια πάντοτε φέρνουν αρκετά χρήματα στα ταμεία οποιοδήποτε developer ασχοληθεί μαζί τους. Πριν από περίπου ένα χρόνο, η Tencent κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για τη δημιουργία μιας σειράς νέων Pokemon games και όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, ο πρώτος καρπός αυτής της συνεργασίας θα ονομάζεται Pokemon Unite.  

    Το Unite θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα κλασικό MOBA game (ή καλύτερα τα Pokemon γνωρίζουν το League of Legends), το οποίο ουσιαστικά πρόκειται για ένα 5 vs. 5 team battler, όπου οι παίκτες επιλέγουν τα Pokemon τους και ρίχνονται στην αρένα, με στόχο να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία ελέγχου στο επίπεδο. Φυσικά, τα Pokemon που θα έχουν στη διάθεση τους οι παίκτες θα μπορούν να εξελιχθούν και να αποκτήσουν νέες κινήσεις, οι οποίες μάλιστα θα μπορούν να προκαλέσουν damage και σε πέραν του ενός Pokemon. Νικήτρια θα ανακυρρήσεται η ομάδα η οποία θα καταφέρει να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, πριν το τέλος του χρόνου. Την ανάπτυξη του Pokemon Unite έχει αναλάβει το studio: TiMi, το οποίο έχει βάλει την υπογραφή του σε ορισμένα πολύ πετυχημένα mobile games, όπως το Honor of Kings, Arena of Valor και Call of Duty: Mobile, για αυτό και με την περίπτωση του Pokemon Unite μπορούμε να ελπίζουμε στα καλύτερα!

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Pokemon Unite θα είναι cross-platform ανάμεσα στο Nintendo Switch και σε smartphones. Δείτε και το announcement trailer που ακολουθεί για να σχηματίσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα… 

    https://youtu.be/ICbUeWd_EiY

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles