22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αναμονή τέλος… To Samsung Galaxy S8 διέρρευσε σε press render!

    Ο γνωστός για τις διαρροές του Evan Blass, ο οποίος έχει ιστορικό έγκυρης πληροφόρησης όσον αφορά την επικείμενη παρουσίαση μελλοντικών smartphones, διέρρευσε μόλις πριν από λίγες ώρες μια φωτογραφία, η οποία λέγεται ότι εικονίζει την πιο πολυαναμενόμενη συσκευή για το 2017, το Samsung Galaxy S8.

    cvxb

    Η φωτογραφία αυτή συνάδει με τις προηγούμενες φήμες, αλλά και με ένα teaser video που δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2017 και το οποίο παρουσιάζει ένα bezel-less design. Ακόμη, περιλαμβάνει την επίσημη ημερομηνία στην οποία θα αποκαλυφθεί η συσκευή, δηλαδή στις 29 Μαρτίου.

    Όπως ήδη γνωρίζουμε το νέο “S” model της Samsung θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, 5,8 και 6,2”, χωρίς να γνωρίζουμε φυσικά ποια από τις δύο απεικονίζεται στη φωτό. Όπως βλέπουμε πάντως, η οθόνη της συσκευής φαίνεται να έχει αναλογία 18:9 (ή 2:1), με αποτέλεσμα να είναι “ψηλότερη” από άλλα μοντέλα της αγοράς και να παραπέμπει λίγο στην πρόσφατη ανακοίνωση του G6 από την LG.

    Η πρόταση της Samsung, ωστόσο, έρχεται με dual-curved οθόνη και βέβαια και εδώ συναντάμε πολύ μικρά bezels, μία τάση που φαίνεται ότι επικρατεί σχεδόν στο σύνολο των νέων ναυαρχίδων. Το Galaxy S8 έρχεται και μάλλον η επιστροφή της Samsung θα είναι δυναμική.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles