12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ανάρρωσε ο Robert Pattinson από τον κορωνοϊό – Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα του The Batman (φώτο)

    Μετά από διακοπή λίγων εβδομάδων, τα γυρίσματα της νέας ταινίας Batman ξεκίνησαν εκ νέου στη Βρετανία, ανακοίνωσε η Warner Bros. σήμερα! Η διακοπή δύο εβδομάδων που προκλήθηκε όταν ένα μέλος της παραγωγής διαγνώστηκε θετικός στο νέο κορωνοϊό Covid-19. Εάν και δεν έγινε επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με τον Τύπο, το άτομο αυτό είναι ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ο Robert Pattinson.

    «Μετά από μια διακοπή στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων καραντίνας για την Covid-19, τα γύρισμα του The Batman ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα στη Βρετανία», ανέφερε σε μια ανακοίνωση εκπρόσωπος της Warner Bros.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Robert Pattinson, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ήταν το πρόσωπο που είχε βγει θετικό συτον κορωνοϊό σε τεστ που του έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία παραγωγής δεν επιβεβαίωσε ποτέ ούτε διέψευσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

    Οι παραγωγές των τελευταίων χρόνων στο Hollywood αντιμετωπίζουν η μία μετά την άλλη αλλεπάλληλα προβλήματα είτε στα γυρίσματα είτε στην κυκλοφορία και διανομή τους λόγω του Covid-19.

    Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα που ξεκίνησαν ξανά σήμερα στο Λονδίνο

    Το βανάκι γράφει “Gotham Action News”, η fictional πόλη του Batman.
    Αντίστοιχα, το περιπολικό που μοιάζει βγαλμένο από την δεκαετία του 80 γράφει “Gotham Police”.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles