15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αναστέλλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία η Intel

    Οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας, έχουν πάρει πλέον ξεκάθαρη θέση απέναντι στον πόλεμο στην Ουκρανία και τις στρατιωτικές κινητοποιήσεις από την πλευρά της Ρωσίας. Οι ανακοινώσεις για τη διακοπή των δραστηριοτήτων τους στη Ρωσία είναι σχεδόν καθημερινές, στις οποίες έρχεται να προστεθεί και η πρόσφατη γνωστοποίηση από τη μεριά της Intel.

    Πιο αναλυτικά, η αμερικανική κατασκευάστρια επεξεργαστών υπολογιστών Intel  ανακοίνωσε πως αναστέλλει όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της στη Ρωσία με άμεση ισχύ, τονίζοντας πως έχει λάβει μέτρα για να μην επηρεαστεί η λειτουργία της στον υπόλοιπο κόσμο.

    Η Intel ανέφερε χαρακτηριστικά στο σχετικό δελτίο τύπου ότι «συνεχίζει να ενώνει τη φωνή της με τη διεθνή κοινότητα, να καταδικάζει τον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας και να καλεί να αποκατασταθεί άμεσα η ειρήνη».

    Διαβάστε επίσης:

    Doomscrolling… Μήπως (παρά)είμαστε εθισμένοι με τις αρνητικές ειδήσεις;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles