15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ανατροπή στο Scream 7! Ποια ηθοποιός επιστρέφει

    Η Neve Campbell επιστρέφει στη σειρά ταινιών “Scream” για την επερχόμενη έβδομη ταινία, μετά την αποχώρησή της από την προηγούμενη ταινία λόγω οικονομικών διαφορών. Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τα νέα στο Instagram, όπου μοιράστηκε μια φωτογραφία από ένα αντίτυπο του σεναρίου της για το “Scream 7″.

    “Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να ανακοινώσω αυτά τα νέα!!!” έγραψε. “Η Sidney Prescott επιστρέφει!!!! Πάντα ήταν μια απόλαυση και τιμή να παίζω τη Sidney στις ταινίες ‘Scream’. Ο σεβασμός μου για αυτές τις ταινίες και αυτό που σημαίνουν για εμένα, δεν έχει μειωθεί. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη να πω ότι μου ζητήθηκε, με τον πιο αξιοσέβαστο τρόπο, να φέρω τη Sidney πίσω στην οθόνη και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη!”

    Η Neve Campbell αποκάλυψε επίσης ότι ο Κέβιν Γουίλιαμσον, ο συγγραφέας του αρχικού “Scream” και των sequel “Scream 2” και “Scream 4”, θα σκηνοθετήσει το “Scream 7”.

    Η ταινία θα γραφτεί από τον Guy Busick, ο οποίος έγραψε τις δύο πιο πρόσφατες ταινίες της σειράς μαζί με τον James Vanderbilt. Ο Vanderbilt δεν επιστρέφει ως πιστοποιημένος συγγραφέας επειδή είναι απασχολημένος με τη σκηνοθεσία της ταινίας “Νυρεμβέργη”, αλλά θα είναι παραγωγός. Οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett θα είναι επίσης παραγωγοί μετά τη σκηνοθεσία του “Scream” του 2022 και του “Scream VI” του 2023.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles