20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Αναβάλλεται για το 2024 το True Detective 4

    Μια αλλαγή ανακοινώθηκε όσον αφορά την πρεμιέρα της 4ης σεζόν του True Detective. Η σειρά του HBO – τη συνέχεια της οποίας αναμένουν οι fans εδώ και χρόνια – θα επιστρέψει τελικά μέσα στο 2024.

    Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η επερχόμενη σεζόν της γνωστής σειράς, η οποία έχει υπότιτλο Night Country, ακολουθεί την Jodie Foster και την Kali Reis ως «αταίριαστες» ντετέκτιβ που ερευνούν την ξαφνική εξαφάνιση οκτώ ανδρών στην Αλάσκα. Ενώ η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν ανακοινώθηκε, ένα trailer της 4ης σεζόν του True Detective που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος ανέφερε ότι έρχεται το 2023.

    Τώρα, η ημερομηνία κυκλοφορίας της 4ης σεζόν αλλάζει και μεταφέρεται για το επόμενο έτος. Ο επίσημος ιστότοπος του HBO ενημερώθηκε… αθόρυβα, αναγράφοντας ότι η σεζόν 4 έρχεται το 2024. Δημοσιεύματα επίσης αναφέρουν ότι η ημερομηνία πρεμιέρας έχει μετατεθεί για τον Ιανουάριο. Η καθυστέρηση είναι φυσικό επακόλουθο για αμέτρητες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που αναβάλλονται λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας SAG-AFTRA, η οποία εμποδίζει τους ηθοποιούς να προωθήσουν έργα.

    Διαβάστε επίσης:

    Τρεις μήνες δωρεάν Apple TV+ για τους κατόχους LG Smart TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles