18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Αναβάλλεται για τον Ιούνιο το Destiny 2: The Final Shape

    Η Bungie επιβεβαίωσε επίσημα ότι το Destiny 2: The Final Shape πρόκειται να καθυστερήσει μέχρι τις 4 Ιουνίου 2024. Οι πρώτες αναφορές για την καθυστέρηση του expansion εμφανίστηκαν τον περασμένο μήνα, όταν η εταιρεία άρχισε να κάνει απολύσεις στο στούντιο εξαιτίας της μείωσης των παικτών του Destiny 2 και την κακή υποδοχή του Lightfall. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Bungie απέλυσε περίπου το 8% των υπαλλήλων, κάτι που επηρέασε θέσεις εργασίας στο community management, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το QA και πολλά άλλα. Τώρα, η δημιουργός του Halo παίρνει το χρόνο που χρειάζεται για να διορθώσει τα πράγματα με το The Final Shape μετά από τις αρνητικές κριτικές από το Lightfall.

    Το The Final Shape είναι μια φιλόδοξη επέκταση που προορίζεται να ολοκληρώσει τη saga του Destiny. Η Bungie έχει φανερώσει πολύ λίγα μέχρι στιγμής, αναφέροντας απλώς ότι οι παίκτες του Destiny 2 θα μπουν στο “the Traveler”, μια μυστηριώδη οντότητα στο σύμπαν του Destiny που κρέμεται ακίνητη στον ουρανό ως πηγή φωτός για τους παίκτες του Destiny. Το Final Shape θα περιλαμβάνει το Pale Heart, τον πρώτο linear προορισμό του Destiny.

    Διαβάστε επίσης:

    Πάνω από 20 εκατ. παίκτες για το Life Is Strange

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles