13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αναβαθμίστε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας με τις οικιακές συσκευές της LG

    Οι οικιακές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά, ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που καταναλώνει ένα νοικοκυριό. Γι’ αυτό, η επιλογή συσκευών υψηλότερης ενεργειακής κλάσης είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κάθε σπιτιού όσο και για την εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. Η LG Electronics  διαθέτει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων με υψηλή ενεργειακή απόδοση που δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μειώσουν σημαντικά την κατανάλωση ρεύματος και να εξασφαλίσουν ακόμη μεγαλύτερη βιωσιμότητα προϊόντων.

    Ένα ψυγείο με υψηλή ενεργειακή απόδοση, μπορεί να συμβάλει δραστικά στη μείωση της κατανάλωσης ρεύματος. Για παράδειγμα, οι ψυγειοκαταψύκτες της LG με τεχνολογία DoorCooling εξασφαλίζουν ταχύτερη ψύξη καθώς οι αεραγωγοί στο εμπρός άνω τμήμα του ψυγείου κατευθύνουν κρύο αέρα στα αντικείμενα που βρίσκονται στις θήκες της άνω πόρτας. Έτσι, η ψύξη στις πόρτες αρχίζει 15 δευτερόλεπτα αφού κλείσουν με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται 32% ταχύτερη ψύξη σε σχέση με ένα αντίστοιχο συμβατικό προϊόν. Έτσι, μειώνεται η απαιτούμενη κατανάλωση ρεύματος, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. Μάλιστα, ο ψυγειοκαταψύκτης 450 λίτρων κλάσης A+++ της LG, είναι ο πρώτος στην αγορά με βαθμολογία 4½ αναφορικά με την ενεργειακή απόδοση, χάρη στον γραμμικό συμπιεστή Inverter με 10 χρόνια εγγύηση.

    Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και ένα ενεργειακά αποδοτικό πλυντήριο ρούχων όπως το AI DD & Turbowash™ 360˚ της LG. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία TurboWash™360˚, είναι πλέον εφικτό να πραγματοποιούνται κανονικές πλύσεις μέσα σε μόλις 39 λεπτά, χωρίς καμία φθορά στα υφάσματα, μέσω του ψεκασμού 4 κατευθύνσεων από πολλαπλά ακροφύσια 3D. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και λιγότερη φθορά στα ρούχα, αφού ο χρόνος πλυσίματος μειώνεται κατά 38% έχοντας ως αποτέλεσμα εξοικονόμηση ενέργειας έως και -28%. Αντίστοιχα, το Στεγνωτήριο DUAL Inverter Heat Pump™ της LG δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν ένα νέο επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας, ευκολίας και υγιεινού στεγνώματος. Με ενεργειακή κλάση Α+++-10% και τεχνολογία Eco Hybrid™, η εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να φτάσει το 23% όταν βρίσκεται σε Εnergy Μode και μέσω του Time Mode να μειώσει κατά 16% τον απαιτούμενο χρόνο, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. 

    Τέλος, τα κλιματιστικά της LG όπως το Dualcool Prestige δίνουν τη δυνατότητα για πλήρη έλεγχο της ενεργειακής κατανάλωσης καθώς διαθέτουν ειδικό κουμπί λειτουργίας LG Active Energy Control, με το οποίο μπορεί κανείς να ρυθμίσει την κατανάλωση επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 διαφορετικές λειτουργίες (100%, 80%, 60%, 40%). Για ακόμα καλύτερο έλεγχο, το κλιματιστικό Dualcool Perstige διαθέτει έξυπνη οθόνη, που προβάλει την κατανάλωση ενέργειας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles