17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Αναβαθμίζεται το TikTok: Νέες δυνατότητες για tablets και foldables

    Το ΤikTok, από τη στιγμή της δημιουργίας του μέχρι και σήμερα, αποτελεί μια εφαρμογή που βασίζεται κατεξοχήν στις κινητές συσκευές. Ήταν, λοιπόν, απολύτως λογικό να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα με ένα update, που βελτιώνει την εμπειρία σε tablets και foldables.

    Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι χρήστες του TikTok τώρα μπορούν να συνεχίσουν ανενόχλητοι το scroll σε μεγαλύτερες οθόνες, όπως αυτές των iPad, και σε αναδιπλούμενες συσκευές Android, που πλέον είναι άφθονες. Το νέο update είναι διαθέσιμο παγκοσμίως και προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια, προκειμένου η εμπειρία να μην υστερεί σε τίποτα. Παράλληλα, τα clips μπορούν να προβληθούν σε landscape orientation, μια λειτουργία που δίνει νέες δυνατότητες στους δημιουργούς video.

    Το TikTok ανέφερε επίσης ότι θα συνεχίσει να πειραματίζεται με λειτουργίες όπως το Topic Feeds, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνούν video σε συγκεκριμένες κατηγορίες όπως παιχνίδια, φαγητό ή μόδα. Η πλατφόρμα διερευνά νέους τρόπους προβολής περιεχομένου στους χρήστες, δοκιμάζοντας ταυτόχρονα την ιδέα ενός chatbot με τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να προτείνει video στους fans.

    Διαβάστε επίσης:

    Παρελθόν για τη Marvel ο Jonathan Majors – Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Avengers (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles