22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Άνδρας χάνει τη ζωή του από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια φόρτισης του iPhone του στο μπάνιο

    Ένας άνδρας στο Λονδίνο έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, κατά τη διάρκεια φόρτισης του iPhone του ενώ το χρησιμοποιούσε στο μπάνιο. Σύμφωνα με την Daily Mail, το άψυχο σώμα του Richard Bull πρώτα εντοπίστηκε από την γυναίκα του, η οποία αρχικά θεώρησε πως κάποιος του είχε επιτεθεί, δεδομένου της σοβαρής φύσης των εγκαυμάτων του. Ο αρχηγός της αστυνομίας, Craig Pattison, ανέφερε στην Daily Mail ότι δεν μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, αλλά όταν έφθασε στον τόπο της τραγωδίας, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ατύχημα.

    iphone-lightning-charger

    Συγκεκριμένα φέρεται να δήλωσε: «Οι αρχικές μας υποψίες ήταν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Το καλώδιο προέκτασης βρισκόταν στο πάτωμα και φαίνεται ότι είχε το φορτιστή του στο στήθος και ένα τμήμα μεταξύ του φορτιστή και του καλωδίου ακούμπησε το νερό».

    Με αφορμή αυτό το περιστατικό, ο ιατροδικαστής Dr. Sean Cummings, σκοπεύει να στείλει μια επιστολή στην Apple, απευθύνοντας έκκληση στην εταιρεία να τοποθετήσει σαφείς προειδοποιήσεις στη συσκευή.

    Φυσικά, το να φέρουμε μια συσκευή κατά τη διάρκεια του μπάνιου είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς αποφεύγουμε, αλλά πόσοι μπαίνουν στον πειρασμό να μην το αποχωριστούν ούτε για μια στιγμή;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles