20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφορεί το Android 4.4.2 για το Galaxy Note 3!

    Όσοι είστε κάτοχοι ενός Note 3 της Samsung, θα χαρείτε να μάθετε πως ξεκίνησε η διάθεση του Kitkat (4.4.2) update μέσω των παρόχων σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, πολύ σύντομα λοιπόν θα μπορείτε να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας!

    Tο firmware που διατίθεται είναι το N9005XXUENA6 και αποτελεί ένα από τα τελευταία builds. Στο PDF αυτό του SamMobile μπορείτε να δείτε το πλήρες changelog για την έκδοση αυτή, για να πάρετε μια καλή ιδέα όσον αφορά τις αλλαγές που επιφέρει σε επίπεδο software.

    note 3 kitkat

    Για παράδειγμα υπάρχει συντόμευση της κάμερας στην οθόνη κλειδώματος, όπως και προβολή των album arts των τραγουδιών που αναπαράγονται, επιλογή μεταξύ διάφορων Home Launchers, αλλαγές στα SMS και τις υπηρεσίες εντοπισμού και πολλά ακόμη.

    Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θετική ή αρνητική (το απευχόμαστε) όσον αφορά το update θα σας κρατάμε ενήμερους.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles