15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το MWC 2015 τελείωσε, πλησιάζει όμως η ώρα του… LG G4 και μάλιστα με Android 5.1!

    Μπορεί να μην είδαμε… LG G4 στο “πάρτι” της τεχνολογίας στη Βαρκελώνη, ωστόσο η νέα ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πιθανότατα μέσα στον Απρίλιο και έχουμε τις πρώτες ενδείξεις ότι κάποιοι ήδη τη δοκιμάζουν.

    Το model number LG-H818 θεωρείται ότι αποτελεί μία έκδοση του LG G4 και έχει κάνει κάποιες “εμφανίσεις” στο Διαδίκτυο τελευταία, με την πλέον πρόσφατη να γίνεται στο benchmark site html5test. Έτσι, βλέπουμε πως η συσκευή, που θα έρθει πιθανότατα με ανάλυση οθόνης 2560×1440 pixels, θα διαθέτει την επερχόμενη έκδοση του Android 5.1 (version LMY29F).

    android-5-1-lg-g4

    Τo Android 5.1 αναμένεται να προσφέρει καλύτερη διαχείριση μνήμης, περισσότερη σταθερότητα, προστασία απέναντί σε κρασαρίσματα εφαρμογών, αλλά και βελτιωμένη μπαταρία. Το νέο build διορθώνει επιπλέον κάποια προβλήματα που αφορούν την ενεργοποίηση “Ok Google” του Google Now, καθώς και κάποια ζητήματα με τις ειδοποιήσεις και τον ήχο των συσκευών.

    Όλα αυτά, μαζί με δυνατά specs, αναμένουμε να τα δούμε στη ναυαρχίδα της LG, που σύντομα θα αποκαλυφθεί επίσημα. Κι ενώ οι ανταγωνιστές HTC One M9, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge έκαναν πρεμιέρα στη Βαρκελώνη, το LG G4 μας αφήνει για λίγο ακόμη σε αγωνία, μάλλον όμως φαίνεται ότι αυτή θα αξίζει τον κόπο.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles