15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Android Instant Apps. Τώρα θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές χωρίς να τις κατεβάσετε!

    Για κάποιους ίσως η πιο σημαντική ανακοίνωση της χθεσινής πρώτης ημέρας του Google I/O 2016 δεν ήταν κανένα από τα νέα προϊόντα και (κυρίως) πλατφόρμες και εφαρμογές που ανακοινώθηκαν, αλλά απλά τα… Android Instant Apps.

    android instant apps

    Πρόκειται για ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο η Google προσθέτει στο λειτουργικό της και επιτρέπει τη χρήση εφαρμογών πατώντας απλά σε ένα link, χωρίς να πρέπει να κατεβάσετε το app από το Play Store και να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας.

    Δείτε ακόμη: Android N. Οι νέες λεπτομέρειες που μάθαμε στο Google I/O 2016 για τη νέα έκδοση του Android!

    Για την Google αυτός είναι ένας τρόπος χρήσης απλών εφαρμογών, όταν δε θέλετε να μπείτε στη διαδικασία να κατεβάσετε ένα app ή να χρησιμοποιήσετε το mobile web (π.χ. για να πληρώσετε ένα parking, να κλείσετε ένα εισιτήριο κ.ο.κ.). Αφού κάνετε κλικ στο σχετικό link, το Google Play θα κατεβάσει μόνο κάποια μικρά κομμάτια της εφαρμογής που απαιτούνται για μία σύντομη εμπειρία χρήσης. Κατόπιν, αφού ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε και ολόκληρη την εφαρμογή για μία πιο πλήρη εμπειρία.

    Τα Android Instant Apps Θα περιορίζονται στα 4mb για τώρα. Δε γνωρίζουμε ακόμη αν θα υποστηρίζουν σύνθετες εφαρμογές ή instant game play, αλλά η Google σημειώνει ότι θα είναι διαθέσιμα για όλα τα smartphones που τρέχουν από Android 4.2 ή νεότερο και μέσω update στο Google Play Services software που θα διατεθεί “αργότερα μέσα στη χρονιά”.

    https://www.youtube.com/watch?v=cosqlfqrpFA

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles