BREAKING

Android P: Θα είναι η πρώτη έκδοση του Android με επίσημη υποστήριξη ηχογράφησης κλήσεων

Μπορεί να μην έχετε πάρει όλοι το …Android Oreo στις συσκευές σας, ωστόσο η Google εργάζεται ήδη πάνω στην επόμενη version του λογισμικού που δεν είναι άλλη από το Android P (το οποίο, βέβαια, προς το παρόν δεν έχει ακόμη ονομαστεί επίσημα από κάποιο …ζαχαρωτό).

android-versions

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό έρχεται στο “P” κι αυτό θα είναι για πρώτη φορά η δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων. Αυτό φανερώνουν αναφορές  στα commits του Android Open Source Project (AOSP) σημειώνοντας την ύπαρξη ενός τόνου συχνότητας 1400Hz που θα επαναλαμβάνεται κάθε 15 δευτερόλεπτα, επιστρέποντας στην άλλη πλευρά φυσικά να “αντιλαμβάνεται” ότι υπάρχει ηχογράφηση.

Η ύπαρξη του τόνου που ειδοποιεί για την ηχογράφηση γίνεται για συμμόρφωση σε ρυθμιστικούς κανονισμούς και ίσως και να μπορεί να απενεργοποιίεται ανάλογα με την περιοχή και τα τοπικά δίκτυα.

Θα βρίσκατε χρήσιμη μία τέτοια δυνατότητα;

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment