18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    “Ανεμικές” επιδόσεις στο box office για το Indiana Jones and the Dial of Destiny

    Ο Harrison Ford επέστρεψε πριν από μερικές ημέρες με το θρυλικό χαρακτήρα Indiana Jones πίσω στη μεγάλη οθόνη. Παρά το «ντόρο» που συνόδευσε την πρεμιέρα του “Indiana Jones and the Dial of Destiny”, οι επιδόσεις του στο box office ήταν χαμηλότερες από τις αρχικές εκτιμήσεις.  Η ταινία έφερε 60 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία των Η.Π.Α. και 70 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς στο ντεμπούτο της, δηλαδή σύνολο 130 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο.

    Το “Dial of Destiny” φέρεται να κόστισε σχεδόν 300 εκατομμύρια δολάρια για να γυριστεί, γεγονός που καθιστά τα νούμερα του box office από το περασμένο Σαββατοκύριακο απογοητευτικά. Η ταινία άνοιξε στο νούμερο 1, παρά τις μέτριες κριτικές που έλαβε το τελευταίο κεφάλαιο του Indy. Στο Indiana Jones and the Dial of Destiny ο αγαπημένος αρχαιολόγος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη βαφτιστήρα του Helena Shaw (Phoebe Waller-Bridge) εναντίον του Jürgen Voller (Mads Mikkelsen), ενός πρώην Nazi που έγινε επιστήμονας στη NASA.

    Η ταινία φαίνεται να έχει καλύτερη υποδοχή από τους fans σε σχέση με την τέταρτη ταινία του franchise, το “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”, το οποίο ωστόσο είχε πετύχει «άνοιγμα» 100.1 εκατομμύρια σε Η.Π.Α και Καναδά το 2008.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: 6 ταινίες για να παρακολουθήσεις τον Ιούλιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles