20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ανεβαίνει… level το Messenger της Meta – Δείτε τα νέα χαρακτηριστικά

    Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αρκετές αλλαγές στα social media, οι οποίες έχουν ως σκοπό να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών. Βαδίζοντας στον ίδιο δρόμο, η Meta ανακοίνωσε ότι το Facebook Messenger θα λάβει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω.

    Αρχικά, από εδώ και στο εξής, θα μπορείτε να στέλνετε “HD φωτογραφίες” στο Messenger, επιλέγοντας την εικόνα που θέλετε να στείλετε και ενεργοποιώντας το HD toggle που εμφανίζεται, πριν πατήσετε “Αποστολή”. Σημειώνεται ότι οι HD φωτογραφίες πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους στο WhatsApp και είναι καλοδεχούμενο να βλέπουμε μια άλλη μεγάλη εφαρμογή μηνυμάτων της Meta να ακολουθεί το ίδιο παράδειγμα. Οι HD φωτογραφίες που λαμβάνετε στο Messenger θα έχουν μια ετικέτα “HD” στην πάνω δεξιά γωνία.

    Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε κοινόχρηστους φακέλους με φωτογραφίες και βίντεο για να τους μοιράζεστε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Για να δημιουργήσετε έναν τέτοιο φάκελο, σε μια ομαδική συνομιλία επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε και στη συνέχεια πατήστε Δημιουργία άλμπουμ (ή κρατήστε πατημένη μια φωτογραφία στη συνομιλία και πατήστε Δημιουργία άλμπουμ). Για να προσθέσετε φωτογραφίες και βίντεο σε ένα υπάρχον άλμπουμ, πατήστε Προσθήκη στο άλμπουμ. Φυσικά, μπορείτε επίσης να μετονομάσετε τα άλμπουμ εάν θέλετε. Όλοι σε μια ομαδική συνομιλία μπορούν να δουν, να προσθέσουν, να διαγράψουν και να κατεβάσουν όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που περιλαμβάνει ένας κοινόχρηστος φάκελος. Για να μεταβείτε στους κοινόχρηστους φακέλους μιας συνομιλίας, πατήστε στο όνομα της ομαδικής συνομιλίας, στη συνέχεια πατήστε Πολυμέσα και θα τους δείτε εκεί. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θα διατεθεί σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες.

    Παράλληλα, μπορείτε τώρα να προσθέτετε ανθρώπους στο Messenger με έναν κωδικό QR. Όλοι λαμβάνουν έναν και μπορείτε να τον σκανάρετε για να προσθέσετε κάποιον ή να μοιραστείτε τον δικό σας μέσω ενός συνδέσμου. Τέλος, το Messenger αύξησε το όριο μεγέθους για τα αρχεία. Από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να στείλετε αρχεία μέχρι και 100MB. Υποστηρίζονται όλες οι βασικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων των Word, PDF, Excel και zip.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles