22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Angry Birds παντού. Τώρα και στη Smart TV της Samsung

    Δε χρειάζεται να είστε φανατικοί με τo παιχνίδι για να κερδίσετε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Angry Birds που διοργανώνουν τα Public σε συνεργασία με τη Samsung Smart TV.

    Αρκεί να έχετε τη διάθεση και την όρεξη να διεκδικήσετε τα δώρα που απευθύνονται σε 6 νικητές (top scorers), τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ένα ταξίδι στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσουν οι τυχεροί, την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Angry Birds που διοργανώνει η εταιρία στις 13/12/2012.

    Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου. Οι ημιτελικοί (στους οποίους θα διαγωνιστούν οι top scorers των προηγούμενων 2 εβδομάδων) θα λάβουν μέρος στις 24 Νοεμβρίου σε 10 ανά τόπους καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και την 1 Δεκεμβρίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.samsung.com/gr/angrybirds αλλά και στα καταστήματα Public στις promoters την ώρα του διαγωνισμού.

    Mέσω του Smart Interaction και συγκεκριμένα μέσω της τεχνολογίας Motion Control της Samsung  Smart TV (σειράς ES7000 και ES8000) ο κάτοχος μπορεί να παίξει Angry Birds στην τηλεόραση χωρίς τηλεκοντρόλ , απλά και μόνο με την κίνηση των χεριών. Τόσο απλά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles