22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Άνω των 18 το The Sims 4 στη Ρωσία λόγω ομοφυλοφιλίας

    Δύσκολα τα πράγματα για την EA και το The Sims 4. Η εταιρεία βλέπει μία παραδοσιακά δυνατή αγορά για το PC gaming να χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο το επερχόμενο παιχνίδι της κι αυτό λόγω των… gay χαρακτήρων του ή εν πάση περιπτώσει λόγω της ανοχής του απέναντι στα gay ζευγάρια!

    the-sims-4-gay

    Στη Ρωσία οτιδήποτε περιέχει ομοφυλοφιλία θεωρείται διά νόμου προπαγανδιστικό με την κυβέρνηση να έχει κάθε δικαίωμα να πράξει τα δέοντα «προκειμένου να προστατεύσει τα χριστά ήθη και έθιμα και τη νεολαία της χώρας από τέτοιου είδους επιρροές». Στο The Sims 4 λοιπόν, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να συνάψει κάθε είδους σχέσεις ανάμεσα στους sims του, είτε ετεροφυλοφιλικές, είτε ομοφυλοφιλικές και αυτό το τελευταίο δεν άρεσε καθόλου στους συντηρητικούς Ρώσους.

    Έτσι, δεδομένου του ότι δεν μπορούσαν να απαγορεύσουν την κυκλοφορία του The Sims 4, του έδωσαν ένα ωραιότατο 18+ καθιστώντας δυνατή την πώλησή του μόνο σε ενήλικες, γεγονός που σίγουρα δεν πρέπει να χαροποίησε τους ανθρώπους της EA. Η συνήθης αξιολόγηση για τα παιχνίδια της σειράς The Sims, παίζει στο 12+ στην Ευρώπη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles