20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ανοιχτή συζήτηση για το Blockchain, NFTs, Web 3.0 και DAOs

    Ανοιχτή συζήτηση για τις τάσεις του blockchain, των NFTs και του Web3 διοργανώνουν το European Startup Universe Cyprus, το Startup Grind Cyprus και το EcoX Cyprus. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο AntWork Coworking Space στη Λεμεσό στις 17:00 το Σάββατο 7 Μαΐου 2022. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή.

    Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για τις τελευταίες τάσεις, τις  προοπτικές και τις προκλήσεις του Blockchain. Στο πάνελ της εκδήλωσης θα είναι η Αντωνία Μιχαήλ, ο Γιώργος Αγαθαγγέλου, ο Ανδρέας Μαθηκολώνης και ο Amir Djema. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής του Startup Grind Cyprus Hess Adnani. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και υποστηρίζεται από την Grant Thornton Cyprus και την Sorxmedia.

    Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων. Η συζήτηση θα μεταδίδεται και διαδικτυακά αλλά χρειάζεται προεγγραφή για την παρακολούθηση της  για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές ακολουθείστε τον σύνδεσμο: https://bit.ly/blockchainMESE

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles