20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Anonymous OS 1.0 Θέλεις το desktop λειτουργικό των Anonymous;

    Να λοιπόν που οι Anonymous διέθεσαν την πρώτη έκδοση του Desktop λειτουργικού τους. To Anonymous OS βασίζεται στο Ubuntu 11.10, (το οποίο είναι βασισμένο σε Linux) και χρησιμοποιεί το περιβάλλον Mate, το οποίο είναι επίσης ανοιχτό λογισμικό.

    Η αναφορά έρχεται από το site The Hacker Reports και όποιος επιθυμεί να το κατεβάσει (φυσικά δωρεάν) μπορεί να το κάνει από εδώ.

    Οι προεγκατεστημένες εφαρμογές στο λειτουργικό των Anonymous απαριθμούν αρκετά “γνωστά” εργαλεία όπως τα ParolaPass Password Generator, Find Host IP, Anonymous HOIC, Ddosim, Pyloris, Slowloris, TorsHammer, Sql Poison, Tor, XChat IRC και άλλα.

    Όπως σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζετε καλύτερα τον υπολογιστή σας και το λειτουργικό σύστημα πριν αποφασίσετε να κατεβάσετε το Anonymous OS 1.0, αλλά και ότι θα το χρησιμοποιείτε με απολύτως δική σας ευθύνη. Είτε χρειαστείτε τεχνική υποστήριξη, είτε για κάποιους λόγους αντιμετωπίσετε προβλήματα με το νόμο.

    Πάντως, η διαδικασία της διανομής ενός λειτουργικού συστήματος ανοιχτού λογισμικού, είναι απολύτως νόμιμη. Αν επιθυμείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο λειτουργικό το οποίο θα διασφαλίζει την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο, μπορείτε να δοκιμάσετε και το tails

    Πηγές: OSArena, BGR, TheHackerNews, Anonymous (twitter)

    Update 15/03/2012: Δείτε εδώ τις επιφυλάξεις που εκφράζουν μέλη των Anonymous για το λειτουργικό

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles