13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ένας ακόμη τραγικός θάνατος που οφείλεται σε μία… selfie!

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί πολλοί άνθρωποι να τραυματίζονται (ή ακόμη και σε ορισμένες περιπτώσεις να χάνουν τη ζωή τους), πάνω στην προσπάθεια τους να τραβήξουν την «τέλεια» selfie. Δυστυχώς, το εν λόγω ανησυχητικό φαινόμενο το τελευταίο χρονικό διάστημα τείνει να πάρει διαστάσεις επιδημίας και αυτό επιβεβαιώνεται από ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό, το οποίο συνέβη στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

    death by selfie_1

    Η 23χρονή φοιτήτρια της νοσηλευτικής Sylwia Rajchel από την Πολωνία έχασε αναπάντεχα τη ζωή της στη διάρκεια των διακοπών της στη Σεβίλλη, όταν προσπάθησε να τραβήξει παρακινδυνευμένα μία selfie. Η άτυχη νεαρή κοπέλα επιχείρησε να βγάλει την τέλεια selfie φωτογραφία στη διάσημη γέφυρα Puente de Triana, για αυτό και δεν δίστασε να ανέβει στο περβάζι της για να πετύχει το στόχο της. Ωστόσο, μία απροσεξία ήταν αρκετή για να χάσει η Sylwia την ισορροπία της και να πέσει στο κενό. Το νεαρό κορίτσι έπεσε από ύψος 4.5 μέτρων, προσκρούοντας στα τσιμεντένια στηρίγματα της γέφυρας. Ο θάνατος της άτυχης κοπέλας ήταν σχεδόν ακαριαίος, καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή εξαιτίας του χτυπήματος. Αν και η ιατρική βοήθεια έφτασε άμεσα, δυστυχώς δεν μπόρεσαν να κάνουν απολύτως τίποτα για να σώσουν τη νεαρή γυναικά.

    death by selfie_2

    Ο θάνατος της Sylwia προστίθεται στον κατάλογο των ατυχών περιστατικών που οφείλονται σε selfie φωτογραφήσεις. Εντάξει, είναι απολύτως θεμιτό και διασκεδαστικό το να ανεβάζεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες στα social media, παρόλα αυτά καλό θα ήταν οι λάτρεις των selfies να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, γιατί είναι πραγματικά κρίμα και άδικο να χάνει κάποιος τη ζωή του για ένα τόσο χαζό λόγο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles