16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Another World. Το remake ενός κλασικού τίτλου τώρα και στις κονσόλες!

    Το Another World είναι ένας τίτλος που συνδέεται με τις αναμνήσεις πολλών gamers που ήδη βαδίζουν στο κατώφλι της τρίτης δεκαετίας της ζωής τους. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει την μεγάλη επιτυχία που είχε κάνει ο εν λόγω τίτλος στην ιστορική Amiga. Άλλωστε, το Another World ήταν και ένα παιχνίδι που δεν γινόταν να ξεχαστεί με τίποτα, αφού το artistic design και το animation σε συνδυασμό με την απαράμιλλη γοητεία του gameplay, ήταν πολύ μπροστά για τα δεδομένα της εποχής.

    Another World 2

    Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την ημέρα που έκανε την εμφάνιση του το Another World, ο δημιουργός του Eric Chahi επανακυκλοφόρησε μία αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού για PC και συσκευές iOS και Android. Στο εν λόγω remake η φιλοσοφία του τίτλου είχε παραμείνει αναλλοίωτη, όμως στο παιχνίδι υπήρχαν μία σειρά από βελτιώσεις (τόσο στον οπτικό τομέα όσο και στο gameplay) που βελτίωναν κατά πολύ την gaming εμπειρία που αυτό προσέφερε. Συγκεκριμένα, ορισμένες από τις προσθήκες αυτές αφορούσαν σε αύξηση της ανάλυσης στα 720p, αναβαθμισμένα ηχητικά εφέ και περισσότερα checkpoints στα επίπεδα.

    Τώρα τo Another World remake θα γίνει διαθέσιμο μέσα στις επόμενες ημέρες και για τις κονσόλες PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, αλλά και για τα συστήματα της Nintendo, Wii U και 3DS αλλά και για Xbox One. Όπως καταλαβαίνετε το remake του Another World μας  έχει ήδη κεντρίσει πάρα πολύ το ενδιαφέρον!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles