23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ant-Man and the Wasp – Νέο trailer και το… μέγεθος μετράει περισσότερο από ποτέ!

    Μπορεί όλος ο κόσμος να συζητάει δικαιολογημένα το Avengers: Infinity War, ωστόσο υπάρχει μία ακόμη ταινία που κυκλοφορεί μέσα στη χρονιά και η οποία ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Disney και της Marvel. Φυσικά αναφερόμαστε στο Ant-Man and the Wasp (ελληνικός τίτλος: O Ant-Man και η Σφήκα), η οποία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 5 Ιουλίου. Για να μείνουμε λοιπόν «ζεστοί» μετά το Avengers: Infinity War, η Marvel Studios κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Ant-Man sequel, το οποίο μας βοηθάει να ρίξουμε μία καλύτερη ματιά στον ιδιαίτερο «κβαντικό» κόσμο του, όπου το μέγεθος (μικρό ή μεγάλο) μετράει!

    ant-man-wasp

    Στο Ant-Man sequel, o ήρωας Scott Lang επιστρέφει και ενώνει τις δυνάμεις του ξανά με την Hope Van Dyne και τον πατέρα της Hank Pym για να αντιμετωπίσουν την Ghost, μία απειλή που έρχεται για να κάνει τη ζωή πιο δύσκολη στο δυναμικό δίδυμο. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το Ant-Man and the Wasp θα διαδραματίζεται χρονικά πριν από τα γεγονότα του Infinity War, οπότε εάν αναζητάτε κάποια direct σεναριακή αναφορά στον Thanos και στα πετράδια του μάλλον… ατυχήσατε! Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ορισμένα στοιχεία που να μας οδηγούν στο Avengers 4 που θα κάνει την εμφάνιση του τον Μάιο του 2019. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε σίγουρα θα υπάρχουν πολλές εντυπωσιακές (αλλά και χιουμοριστικές) σεκάνς δράσης! Καθίστε αναπαυτικά, πατήστε το play στο video που ακολουθεί και απολαύστε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles